“Tak boleh move on lagi melihat si kecil tak faham lagi kehiIangan ibu” Ajal Ibu Rebah Ketika Buaikan Anak Bongsu Berusia 8 Bulan

“Tak boleh move on lagi melihat si kecil tak faham lagi kehiIangan ibu” Ajal Ibu Rebah Ketika Buaikan Anak Bongsu Berusia 8 Bulan

Kluang : Seorang wanita dan ibu kepada 4 cahayamata disahkan m3ninggal dunia selepas rebah dirumahnya ketika sedang buaikan anak bongsunya yang berusia 8 bulan.

Mngsa Noorsuria Mustafar disahkan mninggal dunia oleh pihak perubatan dan jsad dihantar ke Hspital Kluang untuk tindakan lanjut.

Dari laporan pihak Hspital arw4h disahkan m3n1nggal dunia disebabkan oleh asthma, j3nazah diuruskan oleh Pihak pengurusan J3nazah Afiz Ayub (Pengurusan Jen4zah Percuma Johor).

Allahyrhamah rebah dan anak no 2 sempat pergi panggil jiran, jiran call kan ambulance dan bawa ke kecem4san Hospital Kluang namun sahkan meninggal dunia.

Kami ambil dari Hospital untuk di bawa pulang selepas dokumentasi siap, pagi ini kariah setempat bantu untuk urusan mandi kafan sebelum di bawa ke masjid untuk disolatkan.

Jen4zah selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Taman Sri lambak Kluang jam 930 pagi, cukup ramai yang hadir untuk solat dan mengiringi jen4zah ke tanah perkuburan.

Alfatihah buat NOORSURIA BY MUSTAFAR, moga syurga tempatmu, buat sahabat Azlan Ali moga tabah dan redha dengan ketentuannya pemerg1an isteri tersayang.

Salam tkziah buat seluruh ahli keluarga dari kami Afiz Ayub untuk pengurusan Jnazah Percuma Negeri Johor –Mohamad Redzuan Razali.

S3bak luahan rakan rakan arwh memandangkan anak bongsunya baru berusia 8 bulan kehiIangan ibu tersayang pergi buat selamanya dijmput ilahi secara mengejut.

Tak boleh move on lagi melihat si kecil tak faham lagi kehiIangan ibu, Al Fatihah – Noor Suria Mustafar.

Rehatlah sahabat, tamatlah perju4nganmu di dunia ini. Moga ALLAH terima segala amal baikmu,Moga ALLAH jagakan suami ( abg lan) & 4 zuriat yang masih kecil ditinggaIkan, paling bongsu baru 8 bulan.

Baik sangat baby Aqil tido je dalam buaian bagaikan memahami mama dah tak ada,Kak caja baru 7 tahun pulak seronok dapat makan mommy yat bawakan kek tadi.

Anak anak kecil belum faham lagi Kakak Damia jadi pengganti Mama, Moga dalam jagaan ALLAH selalu, Jazakallah khaira buat semua yang sudi berinfaq, telah kami sampaikan amanah kalian tadi pada Abg Lan.

Moga jadi pahala amal soleh kita bersama, Buat Abg lan & anak anak, kami tahu ujian ini sangat berat,Namun yakinlah ALLAH maha baik dia menguji hambanya yang disayangi & mampu.

Kami doakan ALLAH permudahkan segala gala urusan insha ALLAH & disatukan kembali kalian sekeluarga di syurga yang kekal abadan abada.

Dari Abg lan suria kami belajar ertinya cinta sejati, hanya m4ut memisahkan. Jumpa lagi di syurga – Yat Qiestina.

Semoga en Azlan kuat dan tabah pemerg1an isteri tersayang seorang insan yang sangat baik pergi dijmput ilahi ketika sedang menunaikan tugasnya sebagai seorang ibu moga kuat demi anak anak. Al fatihah.

sumber: dbongkar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*